• /

Nederlands

Bij Mondelēz International werken we met de merken waar we van houden en zijn we altijd op zoek naar een positieve impact. We zijn gepassioneerd, nieuwsgierig en houden van innovatie. We waarderen uitdagingen en moedigen groei aan in een dynamische en leuke omgeving. We hebben een diverse cultuur en gemeenschap waar we trots op zijn om deel van uit te maken. Ieder van ons brengt ons beste ingrediënt, onze unieke persoonlijkheid, in het bedrijf.

Onze geschiedenis

Je zou kunnen zeggen dat onze geschiedenis in 1761 begon met Fry's (dat de eerste moderne chocoladereep maakte). Of toen John Cadbury zijn eerste kruidenierswinkel opende in 1824... Of in 1846 met de creatie van LU-koekjes... Of in 1901 met de productie van de eerste Nabisco-koekjes. Maar het was in 2012 dat we samenkwamen met de oprichting van Mondelēz International. We combineren de energie en passie van een nieuw bedrijf met de veerkracht en het erfgoed van merken die meer dan 100 jaar oud zijn en bijna 100.000 werknemers in 165 landen. We hebben de schaal en middelen van een grote organisatie gecombineerd met de snelheid, gedrevenheid, creativiteit en wendbaarheid van een kleiner bedrijf. We geloven dat deze kracht van groot en klein ons uniek maakt.

Onze wereld

Onze wereld beweegt snel en wij ook. We zijn succesvol in 165 landen omdat we weten hoe we moeten luisteren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Bovendien weten we dat diversiteit kracht geeft en dat we moeten samenwerken en het bedrijf samen moeten ontwikkelen om te slagen. Waar we ook zaken doen, van Noord-Amerika tot Latijns-Amerika, van Europa via het Midden-Oosten en Afrika tot Azië-Stille Oceaan, we zoeken naar nieuwe manieren om verder en sneller te gaan zodat we onze klanten kunnen blijven verblijden... terwijl we onze collega's over de hele wereld uitdagen en inspireren.

Onze momenten

We geloven in het creëren van heerlijke momenten van vreugde voor onze klanten, eindgebruikers, gemeenschappen en collega's. We geloven in de kracht van menselijke verbindingen en moedigen onze mensen aan om het beste uit zichzelf te halen op het werk en in hun gemeenschappen. We geloven dat geïnspireerd blijven en anderen inspireren krachtig is. Daarom moedigen we onze mensen aan om hun passies te ontplooien en hun vaardigheden als vrijwilliger in te zetten om samen met wereldwijde en lokale partners succesvolle gemeenschappen te ontwikkelen en een gezonde levensstijl te bevorderen.